Almanya’da bir anaokulunda 4 yaşındaki kız çocuğuna cinsel saldırı iddiası

  • Güncelleme: 20.10.2020 22:40
Almanya’da bir anaokulunda 4 yaşındaki kız çocuğuna cinsel saldırı iddiası

Almanya'nın Koblenz kentinde Suriyeli anne, 4 yaşındaki kızı Meryem’in gittiği anaokulunda 3 kişi tarafından cinsel saldırıya uğradığı iddiasını sosyal medya üzerinden paylaştı.

4 yaşındaki Meryem’e yapılan cinsel tacizi gözyaşları içinde anlatan anneye, bölgede yaşayan müslümanlar destek vererken, Katolik Anaokulunda tepki gösterdi.

Sosyal medyada yayınlanan görüntülü anlatıma göre anne, kızı Meryem’in yaşadıklarını anlatabilecek kadar zeki ve akıllı olduğunu söyledi. Anne, “Ana okulundaki kadın öğretmenin Meryem’i banyo yaptırılıp, beyaz elbise giydirip, başına taç takip yan odaya gönderiyor. Odada üç erkeğin bulunduğunu, o kadar çirkin ve utanç verici ki ben paylaşmaya utanıyorum" dedi. Anne iddaları arasında, kızına uyuşturucu madde verildiğini söylüyor.

4 yaşındaki Meryem’in yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatan anne, çocuğunun çeşitli şekillerde cinsel istismara uğrarken kendisini kameraya kaydettiğini iddia etti.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=417&v=_GhYYhlXTYg&feature=emb_logo

Koblenz Savcığı da annenin sosyal medya üzerinde yayıdığı görüntülü iddiası hakkında inceleme başlattığı, yapılan inceleme sonucu iddia edilen fiilin meydana geldiğine dair yeterli kanıt bulunamadığı için dosyanın kapatıldığını açıkladı.

Savcılık, kız çocuğunun elbiseleri üzerinde yapılan DNA incelemesinde kadınlara ait olduğunun, erkek DNA'sının ise çok az olduğu belirtildi.