Egetürk tüm çalışanlarına Virüs aşısı yapıyor

  • Güncelleme: 22.07.2021 13:09
Pandemi´nin başlamasıyla beraber iş hayatının yaşadığı sıkıntılar devam ederken, pek çok global şirket virüse karşı önlem alıp, çalışanları için Virüs aşısı yaptırarak sık sık gündeme geliyor.
Egetürk tüm çalışanlarına Virüs aşısı yapıyor

Egetürk´te bu isimlerden biri oldu… Kendi entegre tesislerinde yaptığı kaliteli üretimiyle Avrupa´nın en büyük salam, pastırma, sucukmarkası ve kahvaltıların en çok aranan ismi olan Egetürk, Corona´ya karşı tüm çalışanlarına Biontech aşısı yaptırıyor. 

Kalite ve temizliğe önem vermesinin yanısıra, iş sağlığı ve güvenliğine yönelik tedbirleri almaya devam eden Egetürk, Köln´ün en büyük Laboratuvar merkeziyle yaptığı özel anlaşma ile çalışanlarını ve dileyen çalışanların ailelerini de, firma içinde aşılarını yaptırıyor. 

Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz firma yetkilileri: 

Çalışanlarımızın sağlığı bizim için çok  çok önemlidir. Çalışanlarımıza üç hafta evvel birinci Corona aşısı yaptırmıştık. Bu hafta da ikinci aşılarını yaptırıyoruz. Hatta isteyen çalışanlarımızın aileleri de, firmamıza gelerek aşılarını yaptırabiliyorlar. Aşılamanın yanısıra sağlık kurumları ve doktorlara hizmet veren anlaşmalı olduğumuz resmi bir laboratuvar merkezi tarafından PCR testlerimiz de devam etmektedir.
Ortak çalıştığımız resmi laboratuvar merkezi çalışanlarımızdan alınan sıvı örneklerini aynı gün test ediyor ve sonuçları aynı gün bize ulaştırıyor. 

Aşılama şirketimiz için bir sorumluluktur. Sadece kendi sağlığımızdan çok, toplumun sağlığı için büyük bir sorumluluktur. Aldığımız bu tedbirler, çalışanlarımızın kendilerini güvende hissetmelerini sağlamaktadır. 

Tüm bu aşamalar resmi kurumların gözetimi altında yapılıyor ve onlar tarafından denetleniyor. Ayrıca çalışanlarımızın sağlığı için yaptığımız bu hizmetlerde, çok değerli katkılarda bulunan işçi temsilcisi arkadaşlarımıza da yürekten teşekkürler ediyoruz“ dedi.