Genç ilahiyatçı Mustafa Molla Salih hayatını kaybetti

  • Güncelleme: 21.02.2021 16:41
Rodop İli Değirmendere köyünden 19 yaşındaki genç ilahiyatçı Mustafa Molla Salih’in, bu sabah hayatını kaybettiği öğrenildi.
Genç ilahiyatçı Mustafa Molla Salih hayatını kaybetti

Pandemi sebebiyle okullarda eğitime ara verildi dönem boyunca köyünde bulunan Mustafa Molla Salih’in vefatı sevenlerini yasa boğdu.

Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü İrşad Heyeti Başkanı ve aynı zamanda Değirmendere köyü din görevlisi Salih Molla Salih’in oğlu olan 19 yaşındaki genç ilahiyatçı Mustafa Molla Salih’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Gümülcine Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

2020 yılında Edirne İmam Hatip Lisesi’nin ardından Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi’nde eğitimine devam eden Mustafa Molla Salih’in ani vefatı, Batı Trakya’da ve aynı sıraları paylaştığı üniversite arkadaşlarını derinden üzdü.

Merhum Mustafa Molla Salih’in cenazesi, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Rodop İli Kozlukebir Belediyesi’ne bağlı Değirmendere köyündeki aile kabristanlığına defn edileceği öğrenildi.

Avrupanın Sesi ve Medya Grubu olarak Merhum Mustafa Molla Salih’e Allah’tan rahmet, başta kederli ailesine, sevenlerine ve arkadaşlarına sabır ve başsağlığı dileklerimizi iletiyorum. Allah rahmet eylesin.