Mutlu günde Yazıcı ve Malkoç aileleri bir araya geldi

  • Güncelleme: 04.12.2022 01:17
Mutlu günde Yazıcı ve Malkoç aileleri bir araya geldi

Avrupa Trabzon Köprübaşılılar Derneği’nin kurucu ve yönetim kurulu üyesi Aslan Malkoç’un kardeşi İsmail dünya evine girdi.

Trabzon’nun Sürmene ilçesinden Türkan-Sezai Yazıcı ailesinin kızı Yasemin ile Köprübaşılı Fatma ve merhum Emrullah Malkoç ailesinin oğlu İsmail, Köln’de düzenlenen görkemli düğünle hayatlarını birleştirdi.

Köln’de serbest mali müşavirlik yapan Yasemin ile İsmail alkışlar eşliğinde salona girdi. Konfetilerin ardı ardına atıldığı muhteşem düğünde gelin ve damat ilk danslarını bulutlar üzerinde yaptı.

Yoğun katılımın olduğu muhteşem düğünde gelinin anne ve babası ile Türkiye’den düğün merasimi için gelen damadın ağabeyisi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı Yatırımlar Dairesi Başkanı Ahmet Malkoç ile Avrupa Trabzon Köprübaşılılar Derneği’nin kurucu ve yönetim kurulu üyesi Aslan Malkoç gelen konukları kapıda karşıladı. 

Düğün pastasını birlikte kesen Yasemin ve İsmail ilk dilimleri birbirlerine ikram etti. Düğün pastasının kesilmesinden sonra da geç saatlere kadar devam eden düğünde yeni çifte mutlu saatler yaşatıldı.

Çiftin yakınları ve akrabaları tarafından çeşitli hediyelerin takdim edildiği düğünde birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği muhteşem düğünde gelin ve damat Karadenizli olunca kemençe ve horon düğünün vazgeçilmezi oldu.

Karadeniz müziğinin otantik ve güçlü sesi Adem Can’ın seslendirdiği eserlerle oluşturulan uzun halkalar birlikte bol bol horon oynadı.